Publieks- en burgerzaken

Voor uw organisatie en juridische praktijk

Wilt u uw organisatie eens goed onder de loep nemen? Of heeft u vragen over juridische kwesties? MariënburgAdvies biedt u een adviestraject op maat. Een traject dat altijd praktijkgericht en to-the-point is. Want door onze jarenlange ervaring bij de lokale overheid weten wij precies wat er in uw organisatie speelt.

Bijvoorbeeld over bezwaar- en beroepsprocedures. Of over de optimalisatie van uw werkprocessen. Altijd concreet en praktijkgericht. Want meer dan 20 jaar ervaring in de lokale overheid staan garant voor een gedegen advies op maat.

Precies zoals u dat wilt

Hoe het traject eruit ziet, bepalen we samen met u. Soms zijn enkele gesprekken voldoende, soms is er een langer traject nodig. Voordat we beginnen, voeren we eerst een intakegesprek. Vervolgens maken we een heldere offerte. En is het traject eenmaal van start gegaan, dan evalueren we regelmatig de voortgang.

Meerdere adviseurs met de juiste kennis

Drijvende kracht achter onze advisering is Johan van den Broek. Veel van de adviestrajecten voert hij zelf uit. Daarbij kan hij bogen op een flinke dosis kennis over de gemeentelijke organisatie en de juridische praktijk. Bovendien werken wij samen met een netwerk van specialisten. Zo kunnen we voor elk traject de juiste persoon inzetten.

Juridisch advies CEDEO erkend

MariënburgAdvies is wederom CEDEO erkend! Uit het klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat maar liefst 100% van onze klanten (iedereen dus) “tevreden” dan wel “zeer tevreden” is over de juridische ondersteunende dienstverlening van ons Adviesbureau. Met deze erkenning zijn wij nog steeds de eerste én enige in Nederland die gemeenten juridisch ondersteunt bij het voeren van bezwaar- en beroepszaken betreffende complexe BRP en burgerlijke stand aangelegenheden!

certificering

Als bewijs dat we competent en vakbekwaam zijn

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen maatwerk
  • logo cedeo*erkend juridischadvies