Organisatorisch advies

Toegespitst op de afdeling Burgerzaken

  • Op de agenda van veel gemeenten staat de kwaliteit van de dienstverlening bovenaan. Het verhogen van deze kwaliteit heeft dan ook een constante prioriteit. Wij helpen u daarbij. Met praktische adviestrajecten op zowel organisatie- als werkplekniveau.

Met een breed aanbod aan diensten

  • Wat wij u kunnen bieden, is heel divers. Zo kunnen wij u helpen om uw procedures te vernieuwen en vast te leggen. Bijvoorbeeld als u te maken krijgt met gewijzigde wetgeving. Of als u start met een gemeentelijk verbetertraject. Maar wij kunnen u ook adviseren over uw werkprocessen: hoe kunt u deze nog verder optimaliseren? Daarbij kijken we naar alle aspecten hiervan: van uw formulieren tot en met uw automatiseringssysteem.

Meer informatie

Wil je graag meer weten, heb je specifieke vragen of wil je vrijblijvend kennismaken met onze dienstverlening? Neem gerust even contact op met onze adviseur Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

adviseur

06-11920119

certificering

Als bewijs dat we competent en vakbekwaam zijn

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen maatwerk
  • logo cedeo*erkend juridischadvies