Assessments; welke typen zijn er?

Hoe functioneert mijn team? Welke loopbaanmogelijkheden zijn er voor die ene medewerker? En is dit de kandidaat die het best bij mijn organisatie past? Het assessment van de MariënburgAdvies geeft antwoord op deze vragen en biedt zekerheid. Het geeft u inzicht in iemands kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen.

Onze assessments

Wij zijn een assessmentbureau met een uitgebreid aanbod. We bieden verschillende soorten testen:

Selectie assessment

Om er zeker van te zijn of een kandidaat geschikt is voor een functie, brengen we met een selectieassessment kwaliteiten en karaktereigenschappen in kaart. Zo beperkt u het afbreukrisico.

Ontwikkel assessment

Een ontwikkelassessment geeft een beeld van iemands capaciteiten in relatie tot een functie of organisatieontwikkeling. Op basis van een sterkte- en zwakteanalyse kijken we wat de doorgroeimogelijkheden zijn.

Loopbaan assessment

Weten waar kansen liggen voor de toekomst? Een loopbaanassessment laat zien wat mogelijkheden zijn voor uw medewerker.

Team assessment

Met een teamassessment kijken we naar de sterke en zwakke punten van uw team. Aan de hand daarvan komen we met ontwikkelmogelijkheden. Ook geven we indien nodig advies over hoe u uw team verder kunt versterken.

Reorganisatie assessment

Het inzetten van assessments bij reorganisatie is altijd maatwerk. Meestal doorlopen we deze stappen.

Online assessment

Een groep mensen op hoofdlijnen testen? Een online assessment geeft globaal inzicht in kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen.

Recruiter TalentScan assessment (v.a. € 95,-)

De Recruiter TalentScan assessment is een selectie-instrument. De test wordt vaak ingezet nadat het eerste selectiegesprek heeft plaatsgevonden. Het doel is vooral om een lagere uitstroom te krijgen.

Competentie assessment | competentietest

Inzicht krijgen in de competenties van uw medewerkers? Onze competentie assessment / competentietest meet de competenties van uw medewerker en maakt de competenties inzichtelijk.

Leiderschapsassessment

Het leiderschapsassessment voorziet in een uitgebreid beeld van de leiderschapskwaliteiten van de kandidaat. Het assessment geeft naast inzicht in capaciteiten, karaktereigenschappen en competenties tevens een beeld van de leiderschapsstijlen van de kandidaat.

Kennismaken?

Kennismaken? Bent u op zoek naar een assessmentbureau? MariënburgAdvies helpt u op een positieve manier bij het afnemen van testen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via info@marienburgadvies.nl of 085 - 401 22 21.

certificering

Als bewijs dat we competent en vakbekwaam zijn

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen maatwerk